Halusin oman jutun isänpäivälle.
2053796.jpg

Meidän perheen isä ei saanut nukkua kovin pitkään, kun klo 7.10 vietiin aamupalatarjotin sänkyyn. Tosin idea ei ollut kovin toimiva, sillä Herätyskello (joka hämmästyttävästi tänä aamuna nukkui puoli seitsemään) halusi heti osingoille ja siitä syystä tarjotin oli turvallisempi roudata olohuoneen puolelle. Ja laittaa pojalle ruokaa keittiöön.

2053788.jpg

2053810.jpg

Koirafani oli kovin malttamaton, hän oli valmistellut useita kortteja ja yhden lahjan (peli) itse, toinen käytiin ihan ostamassa (legovene peräkärryssä, jota veti maasturi). Itse olin neulonut ne sukat jo joku aika sitten, eikä ne pöllömmiltä jalassa näyttäneet. Pituus oli aivan passeli!

2053794.jpg

Sitten aamupuuhien ja yhden puhelun jälkeen pakkauduimme autoon ja suuntasimme minun vanhempieni luokse, sillä mieheni isä oli matkoilla tänään (puhelu oli siis hänelle). Siskoni oli vielä siellä (tuli meille perjantaina junalla ja siirtyi lauantaina porukoille, josta lähti tänään kotia kohti). Hän oli tuonut meidän isällemme ison seinäkellon ja villasukat. Äitini oli neulonut miehelleen :) villasukat ja kaulurin. Mie vein flanellisen kauluspaidan. Tarvetta oli, sillä kerran isäni tuli meille käymään flanellipaidassa, jonka toinen hiha oli melkein irronnut.
2053807.jpg

2053806.jpg

2053809.jpg

Olin eilen leiponut kakkupohjan (joka valmistui iltayhdeksältä), jonka otin mukaan (viimeisellä kerralla, lähdimme kolme kertaa pihasta). Söimme maittavan lounaan kotiperunamuussia, grillattua norjalaista lohta ja hyvää vihersalaattia. Isä kaivoi Unkarin tuliaisia, valkoviiniä pöytään ja sekin oli maukasta!

2053823.jpg

Tytär kasasi isänsä kanssa legojutun ja nyt legopuuhat jatkuvat jo kotosalla. Päivä oli kyllä mukava, joskin väsyttävä! Uni painaa jo silmää ja kello on vasta seitsemän. Herätyskello on jo iltapuurolla, kävisinköhän kaverin viereen sänkyyn..? Ei voi, kun tarttee nähdä idols. Sitä odotellessa voikin vaikka pelata pari palapeliä (eikun nukuttaa lapset)..

Muoks: Lisäsin kuvia 11.11.