Kävin eilen judotreeneissä! Lunastin lupaukseni ja vaikka .. ohjaajalla ei ehkä ollut innokkain ote hommaan syystä tai toisesta oli minulla kuitenkin mukavaa. Lihaksille tuli rasitusta, mutta ei liikaa. Hämmästyksekseni paikalla oli lähes kaikki lauantain juhlijoista, jotka lupasivatkin. Ajattelen tosiaan mennä uudestaan viimeistään ensi maanantaina.

Tänään lähden iltapävällä Koirafanin kanssa junalla Vantaalle sukulaisiin. Siskoni ja mieheni sisko asuvat siellä. Menemme yöpymään minun siskoni luokse, sillä natoni lähtee perheineen heti huomenna lomailemaan Keski-Suomeen. Huomiselle on suunniteltu aamuinen tapaaminen naton ja hänen lastensa kanssa ja sen jälkeen Korkeasaaren reissu. Siskoni tulee mukaan Korkeasaareen, vietämme sellaisen tyttöjen päivän. Olemme sitten toisenkin yön siellä ja torstaina lähdemme junalla takaisin.

Torstai-illaksi kotiuduttuamme onkin luvassa harvinaista herkkua. Pääsen mieheni kanssa kaupungille esimerkiksi elokuviin! En edes muista milloin olemme käyneet, joten on jo aikakin. Tätäkään ei olisi tapahtunut ellen minä olisi kysynyt anoppia mummottelemaan ko.illaksi.. Tämä viikko vaikuttaa siis erittäin lupaavalta!