Olen tässä viime aikoina tuskaillut oikeasti järjestyksen syntymisen vaikeutta. Mistä näitä tavaroita meille vaan sikiää ja minne ne saadaan talteen/piiloon/jemmaan? Mikä olisi toimiva ratkaisu vaatehuoneessa, joka on tosi pitkä, ja jonne tarttis saada valtava määrä tavaraa talteen ja kuitenkin sinne pitäisi päästä kulkemaan perille asti? Mikä olisi järkevä ratkaisu eteisessä, mihin päivittäin pidettävät? Miten järjestää vh2, joka toimisi samalla myös naulakkona, eteisen kaappina? Huokaus..!

Miehellä on tänään synttärit, en ole leiponut enkä siivonnut, paitsi lastenhuoneen. Siellä onkin hauska juhlia.. :D Asunnon pienin huone, jos vaatehuoneita ei lasketa.

7 arvontaan osallistujaa, eiköhän jatketa sitä vielä..

Yksi sukkakin on puikoilla, halusin jotain käsityötä. Mut en oikein saa neulottua, kun puuttuu TELKKA! En siis muuhun ole sitä kaivannut, mutta neuloessa olis kiva töllöttää.. Kaikkeen sitä tottuu.

Jospa kuitenkin pojan nukahdettua päiväunille (toivotaan, et nukahtaa) koittaisin siivota olohuonetta. Tänne on kuitenkin tulossa kummankin siskot tänään käymään.. Mikä sinänsä on oikein kiva juttu, mut kun tää sekasorto! Huutomerkkejä! Epätoivoa!

Auttaisko joku...??