Minulle on näköjään vaarallista eksyä kaupungille. Saatan löytää edullisen tarjouksen johon on pakko tarttua. Ensin ostin tarpeeseen (projektiin) näitä:

 

(Tosin vain tuota valkoista oli tilauksessa, mutta....) Halvalla sain, 1.90 €/kerä!

Sitten löysin nahkahanskat. Olihan ne kalliit, 59.99 €, mutta kun ne olivat lampaannahkaa... Niin pehmeät:

 

Ja ne ostettuaan sai ostaa 1 €:lla tämän:

 

Kesäksi (kevääksi) perusjakkumallinen (iätön) nahkatakki. Sellainen joka kuluu pikkuhiljaa käytetyn ja vanhan näköiseksi. Taistelin itseni kanssa hetken, mutta kun olen etsinyt (kesä)nahkatakkia jo jonkin aikaa ja ne ovat olleet aina liian kalliita tai ei istuvia tai jotain muuta. Tän ovh oli 129.90 €, joten halvalla lähti.

Tytärkin sai jotain, puuhapussin Kirjatorilta. Siellä oli erilaisia piirustuslehtiöitä ja ruutuvihkoja sekä puuvärit. Paperia kun meillä kuluu ihan järjettömästi! (Muuten: saa Herätyskellokin niihin piirtää!)

Äidilleni (niin olin siis hänen kanssaan shoppailemassa) löysin kivan käsilaukun kulumia kärsineen tilalle sekä uuden upean violetin villatakin, eikun neuletakin.

Reissun päätteeksi olinkin niin väsynyt, ettei mitään rajaa! iltasauna ja olin ihan tööt. Mutta LOST piti katsoa. Siinä on sarja, johon ollaan Miehen kanssa haksahdettu kunnolla ja se on siis pakko katsoa. Ja voi armoton.. Herätyskello tempaisi oikein kunnon aamuherätyksen! Kello 4 toinen itkee ja äitihän nousee. Vettä, puhdas vaippa ja silityksiä ja tuudituksia. Ei nuku lapsi ei! Viideltä menin sänkyyn ja oli miehen vuoro. Huoh, nyt muuten väsyttää! Mies lähti vielä tänään töihin, tulee joskus illalla.. Krooh...

Projektikin etenee, mutta on siinä vielä neulottavaa pikkuisen. Eilinen meni vähän köykäisesti.